Rab

Rab är inte bara känt för sina pålitliga och hållbara produkter utan har också en intressant historia som sträcker sig över flera årtionden. Grundat 1981 av den brittiske bergsbestigaren Rab Carrington, föddes varumärket ur en stark passion för klättring och friluftsliv.

Rab Carrington började sin karriär som klättrare på 1970-talet och blev snabbt känd för sina banbrytande klättringsprestationer. Han insåg att det fanns en brist på lämpliga kläder och utrustning för äventyrare som behövde pålitlig skydd och funktionalitet i utmanande väderförhållanden. Motiverad av denna insikt och sin egen erfarenhet bestämde sig Rab för att fylla detta tomrum på marknaden.

Genom att kombinera sin kunskap och erfarenhet av klättring med innovativt tänkande och avancerade material, började Rab designa och tillverka kläder och utrustning som mötte de höga kraven och behoven hos äventyrare. Varumärket snabbt växte och blev känt för sin kompromisslösa kvalitet, funktionalitet och prestanda.

Under de senaste åren har Rab fortsatt att vara en ledande aktör inom utomhuskläder och utrustning och har expanderat sitt sortiment för att inkludera en mängd olika produkter för olika friluftsaktiviteter, inklusive klättring, vandring, skidåkning och camping. De fortsätter att vara dedikerade till att erbjuda högkvalitativa produkter som möter de mest krävande utmaningarna i naturen.

Med fokus på högkvalitativa material och innovativ design, har Rab blivit ett favoritval bland äventyrare och friluftsentusiaster. Här är en närmare titt på några av deras bästa produkter:

Rab Skaljackor

Skaljackor är ett viktigt plagg för att skydda dig mot väder och vind under utomhusaktiviteter. Rab erbjuder ett brett utbud av skaljackor som är både tekniskt avancerade och hållbara. Här är några populära Rab skaljackor:

ModellPris (SEK)Kommentar
Rab Microlight Alpine2299Lätt och packbar jacka med bra isolering.
Rab Kinetic Plus2699Stretchig och vattentät jacka för aktivt bruk.
Rab Firewall3499Robust och vindtät jacka för tuffa förhållanden.

Rab Fleecejackor

Fleecejackor är perfekta som mellanlager för extra värme under kalla dagar. Rab erbjuder fleecejackor av hög kvalitet som ger både komfort och värmeisolering. Här är några populära Rab fleecejackor:

ModellPris (SEK)Kommentar
Rab Power Grid999Lätt och snabbtorkande jacka för aktivt bruk.
Rab Nexus1399Mjuk och isolerande jacka med bra andningsförmåga.
Rab Khroma Kinetic2599Värmande och vindresistent jacka för bergssport.

Rab Sovsäckar

För äventyrare som vill ha en god natts sömn utomhus erbjuder Rab också högkvalitativa sovsäckar som ger värme och komfort. Här är några populära Rab sovsäckar:

ModellPris (SEK)Kommentar
Rab Ascent 9002899Varm och komfortabel sovsäck för kalla förhållanden.
Rab Neutrino Pro 4003999Lätt och packbar sovsäck med bra isolering.
Rab Mythic 4004699Extremt lätt sovsäck för alpin klättring och vandring.

Rab Klätterutrustning

Rab erbjuder också ett brett utbud av klätterutrustning för både erfarna klättrare och nybörjare. Deras klätterhjälmar, klättersele och klätterskor är konstruerade med fokus på säkerhet, komfort och prestanda. Rab är ett varumärke som du kan lita på när det gäller klättringsutrustning.

Rab Regnkläder

När det kommer till att hålla sig torr under regniga äventyr är Rab regnkläder ett pålitligt val. Deras regnjackor och regnbyxor är tillverkade med vattentäta och andningsbara material för att hålla dig skyddad mot regn samtidigt som de släpper ut fukt för att undvika överhettning.

Rab herr:

ModellPris (SEK)Kommentar
Rab Microlight Alpine2299Lätt och packbar jacka med bra isolering.
Rab Kinetic Plus2699Stretchig och vattentät jacka för aktivt bruk.
Rab Firewall3499Robust och vindtät jacka för tuffa förhållanden.
Rab Power Grid999Lätt och snabbtorkande fleecejacka för aktivt bruk.
Rab Nexus1399Mjuk och isolerande fleecejacka med bra andning.
Rab Muztag GTX5799Högpresterande och vattentät skaljacka för alpina äventyr.

Rab dam:

ModellPris (SEK)Kommentar
Rab Microlight Alpine2299Lätt och packbar jacka med bra isolering.
Rab Kinetic Plus2699Stretchig och vattentät jacka för aktivt bruk.
Rab Firewall3499Robust och vindtät jacka för tuffa förhållanden.
Rab Power Grid999Lätt och snabbtorkande fleecejacka för aktivt bruk.
Rab Nexus1399Mjuk och isolerande fleecejacka med bra andning.
Rab Neutrino Pro 4003999Lätt och varm sovsäck för kalla förhållanden.

Rab barn:

ModellPris (SEK)Kommentar
Rab Microlight Alpine Junior1699Lätt och varm jacka för barn.
Rab Kid’s Kinetic Plus1899Stretchig och vattentät jacka för aktiva barn.
Rab Kid’s Power Grid599Lätt och snabbtorkande fleecejacka för barn.
Rab Kid’s Nexus899Mjuk och isolerande fleecejacka för barn.
Rab Kid’s Neutrino Pro 4002899Varm och lätt sovsäck för barn.

Rab erbjuder ett brett utbud av kläder för både herr, dam och barn, vilket gör att hela familjen kan njuta av utomhusaktiviteter med pålitligt skydd och komfort. Observera att priserna kan variera beroende på butik och tillgänglighet.

Rabatter och Erbjudanden

Rab erbjuder ofta olika rabatter och erbjudanden på sina produkter, vilket ger dig möjlighet att köpa deras högkvalitativa utomhuskläder och utrustning till förmånliga priser. Det kan vara värt att hålla utkik efter reor, kampanjer och säsongsrabatter som Rab erbjuder, både online och i fysiska butiker. Genom att utnyttja dessa rabatter kan du spara pengar samtidigt som du får tillgång till pålitliga produkter för dina friluftsäventyr.

Outlet

Rab har också en outlet-sektion där du kan hitta utvalda produkter till nedsatta priser. Outlet-avdelningen kan vara ett utmärkt ställe att utforska för att hitta prisvärda kläder och utrustning från Rab. Här kan du stöta på förra säsongens modeller eller produkter med mindre defekter, till rabatterade priser. Det är ett bra sätt att göra bra affärer och få Rab-produkter till ett mer överkomligt pris.

Nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till Rab:s nyhetsbrev kan du hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna, produktlanseringarna och erbjudandena från varumärket. Nyhetsbrevet ger dig möjlighet att få förstahandsinformation om kommande kampanjer, reor och nya produkter från Rab. Det kan också inkludera användbara tips och råd för att maximera din utomhusupplevelse. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet kan du säkerställa att du inte missar några spännande erbjudanden eller möjligheter från Rab.

Genom att utnyttja dessa förmåner kan du få tillgång till förmånliga priser, upptäcka rabatterade produkter i outlet-sektionen och hålla dig uppdaterad med Rab:s senaste nyheter och erbjudanden genom nyhetsbrevet. Var noga med att besöka Rabs webbplats och registrera dig för deras nyhetsbrev för att dra nytta av dessa möjligheter.

Sammanfattning Rab

Sammanfattningsvis är Rab ett pålitligt varumärke som erbjuder högkvalitativa och hållbara utomhuskläder och utrustning för olika äventyr. Oavsett om du är en erfaren äventyrare eller en nybörjare, kan du lita på att Rab-produkterna kommer att leverera prestanda, komfort och pålitlighet. Utforska deras sortiment och upptäck vad Rab har att erbjuda för ditt nästa äventyr i naturen.