Norrøna

Norrøna – Fritidskläder24.se

Om Norrøna

Norrøna är en respekterad tillverkare av utomhuskläder och utrustning vars fritidskläder är designade för att möta behoven hos de mest krävande äventyraren. De har ett starkt fokus på hög kvalitet och hållbarhet, vilket har resulterat i en lojal kundbas. Man säljer mest online via sen hemsida men har även en Norrøna flagship store på Kungsgatan i Stockholm om du vill testa produkterna i butik.

Historia:

 • Gründat 1929 i Oslo, Norge
 • Över 90 år av dedikation till att designa och producera produkter av högsta kvalitet

Känd för sin kvalitet och hållbarhet:

 • Produkter som är kända för sin prestanda och komfort
 • En stark lojalitet bland kunderna
 • Sortiment som sträcker sig från skaljackor till tält

Testad i de mest extrema nordiska förhållandena:

 • Produkter utformade för att möta de högsta kraven på kvalitet och prestanda
 • Testade och använda på de mest utmanande platserna runt om i världen

Engagemang för miljön:

 • Endast hållbara material i produktionen
 • Serie hållbarhetsinitiativ för att minimera miljöpåverkan
 • Stöd för miljövänliga projekt runt om i världen

Norrøna rabatter (rabattkod 2023)

Spara pengar på ditt nästa äventyr genom att använda en Norrøna rabattkod. Du hittar ofta erbjudanden och kampanjer här på fritidskläder24 som ger dig möjlighet att köpa de produkter du behöver till ett mer rimligt pris.

Top 5 bästa Norrøna herrprodukter

 1. Norrøna Trollveggen Pro Shell Jakt – Denna skaljacka är en måste-ha för den som söker en robust och slitstark jaktjacka. Den är tillverkad med Gore-Tex Pro-material för att hålla dig torr oavsett väder.
 2. Norrøna Falketind Gore-Tex Pro Jaktbyxor – Dessa byxor är ett utmärkt val för de som vill ha en bekväm och mångsidig jaktbyxa. De har ett stretchigt material som rör sig med din kropp, samt en hög vattentäthet.
 3. Norrøna Trollveggen Dri1 Skaljacka – Den här jackan är en lätt och smidig lösning för de som söker en jacka som skyddar mot regn och vind. Den är tillverkad med Dri1-material, som andas väl och torkar snabbt.
 4. Norrøna Lofoten Gore-Tex Pro Jacka – En högpresterande jacka som är utformad för att hålla dig varm och torr under kalla äventyr. Den är tillverkad med Gore-Tex Pro-material för optimal vattentäthet.
 5. Norrøna Svalbard Gore-Tex Insulated Byxor – De här byxorna är ett utmärkt val för den som vill ha en värmande och mångsidig byxa för kalla äventyr. De har en vattentät Gore-Tex-konstruktion och är fodrade med isolering för att hålla dig varm.

Top 5 bästa Norrøna damprodukter

 1. Norrøna Røldal Gore-Tex Pro Jaktjacka – En robust och slitstark jaktjacka för kvinnor. Den är tillverkad med Gore-Tex Pro-material för optimal vattentäthet och skydd mot vinden.
 2. Norrøna Lyngen Gore-Tex Pro Jaktbyxor – Dessa byxor är ett utmärkt val för kvinnor som söker en bekväm och mångsidig jaktbyxa. De har ett stretchigt material som rör sig med din kropp, samt en hög vattentäthet.
 3. Norrøna Skibotn Skaljacka – En lätt och smidig skaljacka som skyddar mot regn och vind. Den har ett vattentätt och materialet andas för en bekväm känsla.
 4. Norrøna Lofoten Dri1 jacka– En högpresterande jacka som är utformad för att hålla dig varm och torr under kalla äventyr. Den har en vattenavstötande Dri1-konstruktion och har aktiv andning för optimal komfort.
 5. Norrøna Bitihorn Gore-Tex Insulated Byxor – De här byxorna är ett utmärkt val för kvinnor som vill ha en värmande och mångsidig byxa för kalla äventyr. De har en vattentät Gore-Tex-konstruktion och är fodrade med isolering för att hålla dig varm.

Norrøna omdöme Norrøna har ett starkr och positiv rykte, med många kunder som hyllar deras höga kvalitet och hållbarhet. Dessutom har många kunder uppskattat det stora urvalet av produkter och den goda kundservice som Norrøna erbjuder.

Norrøna outlet

Deras outletbutik i Oslo, Norge erbjuder ett brett utbud av utgångna eller så kallade överflödsprodukter till lägre priser. Upptäck de senaste kollektionerna och fynda dina favoritprodukter från Norrøna på din semester till Norge. Med produkter av hög kvalitet till lägre priser är Norrøna Outlet en måste-besöka destination för alla friluftsentusiaster och resenärer.

Fördelar med Norrøna

 • Hög kvalitet på produkterna
 • Fokus på hållbarhet
 • Stort urval av produkter
 • God kundservice
 • Positivt rykte online

Summering:

 • Ett välrenommerat varumärke med en stark position på marknaden
 • Fortsätter att imponera på sina kunder genom engagemang för kvalitet, hållbarhet och miljöansvar
 • Deras fokus på hög kvalitet och hållbarhet har resulterat i en lojal kundbas och ett mycket bra omdöme online.
 • Ser man till recensioner har de i snitt 4,6 av 5 på över 130 recensioner online vilket är mycket svårt att få.