Patagonia

Patagonia: Hållbart äventyr med stil och kvalitet

Företaget Patagonia grundades år 1973 av Yvon Chouinard i Ventura, Kalifornien. Med en passion för klättring och friluftsliv startade Chouinard ursprungligen företaget för att tillverka klättringsutrustning av högsta kvalitet. Med åren har Patagonia vuxit till att bli ett globalt erkänt varumärke inom friluftskläder och utrustning.

Patagonia är nu ett världsledande friluftsmärke som kombinerar äventyr, stil och hållbarhet. Med sitt starka miljöengagemang och högkvalitativa produkter har Patagonia blivit en favorit bland både äventyrslystna människor och hållbarhetsmedvetna konsumenter. Låt oss dyka djupare in i vad som gör Patagonia unikt och vilka produkter de erbjuder för att möta behoven hos friluftsentusiaster.

Hållbarhet i fokus

Banbrytande hållbarhet och miljöengagemang Patagonia har en starkt förankrad vision om att vara ett hållbart och miljömedvetet företag. De strävar efter att minimera sin påverkan på miljön genom att använda återvunna material, utföra livscykelanalyser och stödja projekt som främjar bevarandet av naturen. Patagonia är även medlem i 1% for the Planet, där de donerar 1% av sin årliga försäljning till miljöskyddsorganisationer.

Produkter för äventyr och kvalitet

Kläder och utrustning för friluftsentusiaster Patagonia erbjuder ett brett sortiment av kläder, skor och utrustning som är utformade för att möta de krav och behov som friluftsentusiaster har. Här är några exempel på deras populära produktkategorier:

Jackor Patagonia-jackor är designade för att erbjuda skydd och prestanda i utomhusmiljöer. Här är några av deras populära jackmodeller:

ProduktBeskrivning
Nano Puff JacketLättviktsjacka med syntetisk isolering för värme och komfort.
Torrentshell JacketVattentät och ventilerande skaljacka för regniga förhållanden.
Down Sweater JacketDunjacka med hög isoleringsförmåga och låg vikt.
Better Sweater JacketStickad fleecejacka för vardagsbruk och lager-på-lager-system.

Byxor Patagonia-byxor är utformade för rörelsefrihet, komfort och hållbarhet. Här är några av deras populära byxmodeller:

ProduktBeskrivning
Performance Gi IV PantsSlitstarka och snabbtorkande byxor för aktivt bruk.
Quandary PantsMångsidiga och stryktåliga byxor för vandring och klättring.
Stand Up ShortsKlassiska shorts med hållbarhet i fokus.
Torrentshell PantsVattentäta byxor för regniga äventyr och aktiviteter.

Patagonia för Herr:

Patagonia erbjuder ett brett sortiment av friluftskläder och utrustning för män. Deras herrkollektion är utformad för att kombinera funktion och stil för äventyrslystna män. Här är några exempel på populära produkter från Patagonia för herr:

 • Fjällräven Greenland Jacket: En klassisk och hållbar jacka som passar bra för vandring och utomhusaktiviteter.
 • Patagonia R1 Pullover: En mångsidig mellanlagerspullover som erbjuder värme och komfort under kyliga förhållanden.
 • Patagonia Nano Puff Pants: Lätta och komprimerbara byxor som ger extra isolering och skydd.
 • Patagonia Nine Trails Shorts: Slitstarka och snabbtorkande shorts för löpning och aktiva äventyr.

Patagonia för Dam:

Patagonias damkollektion erbjuder friluftskläder och utrustning som kombinerar stil och funktionalitet för kvinnor. Här är några exempel på populära produkter från Patagonia för dam:

 • Patagonia Better Sweater Fleece Jacket: En stickad fleecejacka som ger värme och komfort för vardagsbruk och utomhusaktiviteter.
 • Patagonia Torrentshell 3L Pants: Vattentäta byxor som håller dig torr och bekväm i regniga förhållanden.
 • Patagonia Nano-Air Vest: En lätt och isolerande väst som ger extra värme utan att begränsa rörelsefriheten.
 • Patagonia Houdini Jacket: En ultralätt skaljacka som skyddar mot vind och lätt regn.

Patagonia för Barn:

Patagonia har också ett urval av friluftskläder och utrustning för barn, vilket gör att även de yngsta äventyrarna kan njuta av naturen. Här är några exempel på populära produkter från Patagonia för barn:

 • Patagonia Kids’ Down Sweater Jacket: En dunjacka som ger värme och skydd i kalla förhållanden.
 • Patagonia Kids’ Retro-X Fleece Jacket: En mysig fleecejacka med vindtätt skydd för extra värme och komfort.
 • Patagonia Baby Furry Friends Hat: En mjuk och varm mössa för de allra minsta äventyrarna.
 • Patagonia Kids’ Torrentshell 3L Pants: Vattentäta byxor som håller barnen torra och bekväma under regniga lekstunder.

Spara pengar med Patagonias rabatter och erbjudanden

Patagonia erbjuder regelbundet rabatter och erbjudanden som gör det möjligt för kunder att köpa deras högkvalitativa friluftskläder och utrustning till förmånliga priser. Här är några sätt att dra nytta av rabatter hos Patagonia:

 1. Outlet-sektion: Patagonia har en outlet-sektion på sin webbplats där du kan hitta produkter till nedsatta priser. Outlet-sektionen erbjuder ofta föregående säsongers kläder och utrustning till rabatterade priser, vilket ger möjlighet att göra bra affärer.
 2. Säsongsrabatter: Under övergången mellan säsonger eller i slutet av säsongen kan Patagonia erbjuda rabatter på utvalda produkter. Detta ger kunderna möjlighet att köpa kläder och utrustning till nedsatta priser när en ny säsong närmar sig eller när en säsong går mot sitt slut.
 3. Medlemskap i program: Patagonia kan erbjuda speciella förmåner och rabatter till medlemmar i deras lojalitetsprogram eller kundklubb. Genom att ansluta dig till dessa program kan du dra nytta av exklusiva erbjudanden och belöningar som är specifikt utformade för lojala kunder.

Nyhetsbrev och E-posterbjudanden

Rubrik: “Håll dig uppdaterad med Patagonias nyhetsbrev och e-posterbjudanden”

Genom att prenumerera på Patagonias nyhetsbrev kan du få tillgång till exklusiva erbjudanden, rabatter och produktuppdateringar. Nyhetsbrevet skickas regelbundet till din e-postadress och ger dig möjlighet att vara en av de första som får veta om nya kollektioner, kommande reor och evenemang.

Outlet-sektion hos Patagonia

I Patagonias outlet-sektion kan du hitta produkter till nedsatta priser. Det är en perfekt möjlighet att göra fynd på deras populära friluftskläder och utrustning. I outlet-sektionen kan du hitta allt från jackor och byxor till tillbehör och utrustning till rabatterade priser.

Det är viktigt att notera att rabatter, erbjudanden och tillgängliga produkter kan variera över tid och mellan olika regioner och butiker. För att hålla dig uppdaterad rekommenderas det att besöka Patagonias officiella webbplats och anmäla dig till deras nyhetsbrev för att få de senaste erbjudandena och kampanjerna.