Garphyttan

Garphyttan – Fritidskläder24.se

Om Garphyttan

Garphyttan är ett svenskt företag som grundades 2006 av Johan Skullman, en av Sveriges mest erfarna överlevnadsexperter och militära instruktörer. Företaget specialiserar sig på att tillverka högkvalitativa fritidskläder och utrustning för friluftsentusiaster, jägare och militärpersonal.

En av de mest kända produkterna från Garphyttan är deras vandringsbyxor, som är utformade för att klara av tuffa förhållanden och långa vandringar. Byxorna är tillverkade av slitstarkt material och är utrustade med flera smarta funktioner som exempelvis förstärkningar vid knän och stuss, flera fickor och justerbara nederdelar.

Garphyttan har även ett stort sortiment av jackor, tröjor, mössor och andra accessoarer som alla är tillverkade med högsta kvalitet och hållbarhet i åtanke. Företaget har en stark tro på att det är viktigt att ha rätt utrustning för att klara av olika utmaningar och aktiviteter i naturen, vilket återspeglas i deras produkter.

Garphyttan är också en del av en lång tradition av svenskt hantverk och kvalitet. Namnet “Garphyttan” kommer från en by i Örebro län där en gammal militärfabrik en gång i tiden låg. Garphyttans produkter är därför också en hyllning till den svenska militära historien och traditionen av att tillverka högkvalitativ utrustning för utmanande miljöer.

Garphyttan är ett företag som erbjuder högkvalitativ och hållbar utrustning för alla som älskar utmaningar i naturen. Med sin starka koppling till svensk militärhistoria och hantverkstraditionen är Garphyttan ett företag som står för kvalitet, hållbarhet och funktionalitet.

Garphyttan rabatter (rabattkod 2023)

Om du söker efter en Garphyttan rabattkod kan du hålla utkik på deras hemsida där de ofta har erbjudanden och kampanjer. Du kan också följa dem på sociala medier eller prenumerera på deras nyhetsbrev för att inte missa några exklusiva rabatter.

Top 5 bästa Garphyttan herr och dam produkter:

  1. Garphyttan Original Forest Jacket – En klassisk och stilren jacka som är en av Garphyttans mest populära produkter. Tillverkad av högkvalitativt material som håller i många år.
  2. Garphyttan Original Trousers – Garphyttans mest ikoniska byxa som är perfekt för vandring och andra utomhusaktiviteter. Tillverkad av slitstark bomullscanvas som tål tuffa förhållanden.
  3. Garphyttan Tactical Vest – En mångsidig och praktisk väst som är perfekt för jakt och andra utomhusaktiviteter. Försedd med flera fickor och detaljer som gör den både funktionell och snygg.
  4. Garphyttan Skärgårdsskjorta – En snygg och bekväm skjorta som passar lika bra till vardags som till utomhusaktiviteter. Tillverkad av högkvalitativt material som håller länge.
  5. Garphyttan Fjällräven Keb Trousers – En robust och slitstark byxa som är perfekt för vandring och andra utomhusaktiviteter. Tillverkad av högkvalitativt material och utformad för att passa både män och kvinnor.

Garphyttan outlet

Garphyttan har inte en dedikerad outlet, men du kan hitta reducerade priser på deras produkter under rea-perioder. Håll utkik på deras hemsida eller besök en av deras återförsäljare för att se om det finns några produkter på rea.

Garphyttan omdöme

Garphyttan har ett mycket positivt omdöme bland sina användare. Deras produkter anses vara av hög kvalitet och hållbara. Många uppskattar också deras klassiska och tidlösa design som passar lika bra i skogen som på stan.

Fördelar med Garphyttan

  • Hög kvalitet på produkterna
  • Tidlös design
  • Hållbara produkter som håller för tuffa utmaningar
  • Ett brett sortiment av produkter
  • Storlekarna passar bra för nordiska kroppsformer