Swedemount

Swedemount: Ett Svenskt Skidmärke för Hela Familjen

Är du på jakt efter kvalitativa friluftskläder och tillbehör som är designade för det nordiska klimatet? Då är Swedemount det perfekta valet för dig och din familj. I denna artikel kommer vi att utforska Swedemounts sortiment, fokusera på deras skidhjälmar, skidvantar, skidglasögon och friluftskläder samt diskutera varför detta varumärke är ett populärt val för de som älskar utomhusaktiviteter.

Swedemount: En Översikt

Swedemount är ett etablerat varumärke som grundades i Grebbestad år 1991 och har sedan dess fokuserat på att erbjuda kläder och accessoarer som är speciellt anpassade för det skandinaviska klimatet. Med en tydlig inriktning på design och funktionalitet har Swedemount blivit en favorit för utomhusentusiaster.

Varför Välja Swedemount?

  1. Svensk Design: Alla produkter från Swedemount är noggrant designade i Sverige, vilket garanterar hög kvalitet och stilsäkerhet.
  2. Nordiskt Klimat: Produkterna är speciellt anpassade för nordiska klimatförhållanden, vilket gör dem idealiska för olika friluftsaktiviteter.
  3. Brett Sortiment: Swedemount erbjuder ett brett sortiment av kläder och tillbehör för dam, herr och junior, vilket gör det till ett perfekt val för hela familjen.

Skidhjälmar för Alla

Swedemount erbjuder ett imponerande urval av skidhjälmar som kombinerar säkerhet med stil. Här är några populära alternativ:

ModellPris
Visor Ski Helmet1 000 kr
Visor Ski Helmet JR900 kr
All Mountain Ski Helmet800 kr
Slope Helmet JR500 kr

Skidvantar för Skydd och Värme

För att hålla händerna varma och skyddade i kalla förhållanden erbjuder Swedemount ett brett utbud av skidvantar. Här är några exempel:

ModellPris
St. Anton Softshell Ski Glove JR350 kr
St. Anton Softshell Ski Glove500 kr
Cervinia Softshell Ski Mitten W500 kr
Vemdalen Softshell Mitten W400 kr

Skidglasögon för Optimal Sikt

För att säkerställa optimal sikt i skidbacken erbjuder Swedemount ett utbud av skidglasögon. Här är några alternativ:

  • Visor Ski Goggles: Pris och färgval varierar, se mer på deras webbplats.

Friluftskläder för Alla Årstider

Swedemounts kollektion av friluftskläder är mångsidig och passar för olika aktiviteter och väderförhållanden. Här är några rekommenderade plagg:

  • X.C Race Active Pant W: 500 kr
  • Nordic Hybrid Hooded Jacket: 1 500 kr
  • Thermal Insulation Pants: 1 100 kr

Våra Samarbetspartners

Swedemount stöder och samarbetar med framstående idrottspersoner som Hanna och Elvira Öberg, systrarna från det svenska skidskyttelandslaget, samt team Ramudden och team Engcon.

Följ Swedemount på Sociala Medier

För att hålla dig uppdaterad med de senaste produkterna och inspirerande bilder, följ Swedemount på Instagram, Facebook och LinkedIn. Använd hashtaggen #swedemount för att synas i deras flöden.

Avslutande Tankar

Swedemount erbjuder inte bara högkvalitativa och funktionella produkter utan representerar även en livsstil som omfamnar sport och natur. Med deras breda sortiment av kläder och tillbehör är Swedemount det självklara valet för alla som älskar att vara utomhus och njuta av det svenska landskapet.