Fjällräven

Fjällräven – Fritidskläder24.se

Om Fjällräven

Fjällräven är ett välkänt svenskt märke för utomhusprodukter och utrustning. De har ett stort utbud av högkvalitativa och hållbara produkter, inklusive ryggsäckar, jackor, byxor och mycket mer.

Fjällräven har en stark svensk profil men närvaro på många marknader inom friluftskläder och utrustning. Fjällräven grundades år 1960 av Åke Nordin. Märkets vision var att skapa hållbara och funktionella produkter för friluftsentusiaster och äventyrare.

Fjällräven blev snabbt känt för sin unika ryggsäck, Kånken, som har blivit en klassiker och en symbol för märket. Sedan dess har Fjällräven utvecklat en stor produktlinje av högkvalitativa friluftsprodukter, inklusive jackor, byxor, skor, tält och sovsäckar.

Fjällräven har alltid varit dedikerat till hållbarhet och har tagit många steg för att säkerställa att deras produkter är miljövänliga, såsom att använda återvunna material och förbättra deras produktionsprocesser.

I dag är Fjällräven ett ledande märke för friluftsliv och en favorit bland friluftsmänniskor och äventyrare. Märkets produkter är kända för sin höga kvalitet, hållbarhet och funktion, och fortsätter att tillverka produkter för en aktiv livsstil i naturen.

Fjällräven rabatter (rabattkod 2023)

Håll utkik efter rabattkoder och erbjudanden från Fjällräven, inklusive online och i butik, för att spara pengar på ditt nästa inköp.

Top 5 bästa Fjällräven herrprodukter

 1. Fjällräven Kånken Ryggsäck – En klassisk och praktisk ryggsäck som är perfekt för vardag och resor.
 2. Fjällräven Abisko Skaljacka – En lätt och smidig skaljacka som skyddar mot regn och vind.
 3. Fjällräven Övik Jacka – En värmande jacka med en mycket mjuk och bekväm känsla.
 4. Fjällräven Vidda Byxor– De här byxorna är ett utmärkt val för män som söker en bekväm och mångsidig jaktbyxa.
 5. Fjällräven Singi Skalbyxor – En mjuk och bekväm skalbyxa som skyddar mot regn och vind.

Top 5 bästa Fjällräven dam produkter

 1. Fjällräven Keb Trousers – Ett par bekväma och funktionella byxor för damer som är perfekta för friluftsliv.
 2. Fjällräven Skogsö Jacket – En varm och vindtät jacka för damer som är idealisk för vandring och andra utomhusaktiviteter.
 3. Fjällräven Abisko Trail Tights – Ett par stretchiga och bekväma tights för damer som är perfekta för löpning och andra aktiviteter.
 4. Fjällräven High Coast Trail 38 Backpack – En ryggsäck för damer med stor kapacitet och praktiska fickor, perfekt för längre vandringar.
 5. Fjällräven Nikka Trousers – Ett par sköna och slitstarka byxor för damer som är idealiska för friluftsliv och resor.

Fjällräven outlet

Fjällräven har flera fysiska outletbutiker runt om i världen, inklusive i Europa och Nordamerika. Platserna kan variera beroende på region och tillgänglighet, så det är bäst att kontrollera Fjällrävens hemsida eller kundtjänst för att hitta den närmaste outletbutiken. De har också en online-outlet där du kan shoppa deras produkter från bekvämligheten av ditt eget hem.

Men den bästa fysiska outlet butiken måste vara deras butik uppe vid Örsnköldsvik, höga kusten där jag gjort många bra fynd genom åren.

Fjällräven omdöme

Fjällräven har generellt ett mycket positivt omdöme, med kunder som uppskattar deras hållbara och högkvalitativa produkter. De har också en stor lojal kundbas på grund av deras höga standard på kundservice och produktkvalitet.

Fördelar Fjällräven

 • Hållbara och högkvalitativa produkter
 • Stor utbud av produkter för utomhusaktiviteter
 • God kundservice och stöd

Sammantaget är Fjällräven ett pålitligt och högkvalitativt märke för utomhusprodukter och utrustning. De har många nöjda kunder och ett stort utbud av produkter, men priserna kan vara höga jämfört med andra märken.