Jack Wolfskin

Jack Wolfskin grundades år 1981 i Frankfurt, Tyskland, av Ulrich Dausien. Företaget tog namnet från det legendariska namnet på en varg som överlevde i naturen genom sin anpassningsförmåga och styrka. Detta namn återspeglar företagets strävan att erbjuda utrustning och kläder som är anpassningsbara och tåliga i extrema väderförhållanden.

Samarbeten och initiativ: Jack Wolfskin samarbetar med olika organisationer och initiativ för att främja miljömedvetenhet och bevarande av naturen. De är medlemmar i Fair Wear Foundation och bluesign® systemet, vilket betyder att deras produkter tillverkas med omsorg om sociala och miljömässiga aspekter. Dessutom stödjer de projekt som främjar utomhusaktiviteter och utbildning för barn och ungdomar.

Populära varumärken: Utöver sina egna produkter har Jack Wolfskin också samarbetat med andra populära varumärken för att erbjuda innovativa och specialanpassade produkter. Några av dessa samarbeten inkluderar kollektioner tillsammans med BMW, Volvo och legendariska outdoorfotografen Steve McCurry.

Jack Wolfskin har etablerat sig som ett välrenommerat och pålitligt varumärke inom utomhuskläder och utrustning. Deras produkter kombinerar funktionalitet, stil och hållbarhet för att möta behoven hos äventyrare och naturälskare världen över. Genom sitt engagemang för hållbarhet och samhällsansvar strävar de efter att göra skillnad både för sina kunder och för miljön.

Jack Wolfskin Jackor

Jack Wolfskin erbjuder ett brett utbud av jackor som är designade för att klara av olika utmaningar i naturen. Här är några populära Jack Wolfskin jackor:

ModellPris (SEK)Kommentar
Jack Wolfskin Texapore1999Vattentät och andningsbar jacka för allsidig användning.
Jack Wolfskin Exolight2599Lätt och packbar jacka med bra isolering för kalla förhållanden.
Jack Wolfskin Helium1499Lättviktsjacka med utmärkt värmeisolering.

Jack Wolfskin Ryggsäckar

Ryggsäckar är viktiga för att bära med sig utrustning och förnödenheter under utomhusäventyr. Jack Wolfskin erbjuder ryggsäckar av hög kvalitet med smarta funktioner och hållbara material. Här är några populära Jack Wolfskin ryggsäckar:

ModellPris (SEK)Kommentar
Jack Wolfskin Moab Jam1499Lätt och funktionell ryggsäck för cykling och vandring.
Jack Wolfskin ACS Hike1899Bekväm ryggsäck med bra luftcirkulation för vandring.
Jack Wolfskin Perfect Day599Enkel och prisvärd ryggsäck för vardagsbruk.

Jack Wolfskin Kläder för Barn

Jack Wolfskin erbjuder också ett brett utbud av kläder för barn, vilket gör att de yngre äventyrarna kan utforska naturen med bekvämlighet och skydd. Här är några populära Jack Wolfskin kläder för barn:

ModellPris (SEK)Kommentar
Jack Wolfskin Activate799Stretchiga och funktionella byxor för barn.
Jack Wolfskin Elk Lodge999Varm och bekväm fleecetröja för barn.
Jack Wolfskin Rainy Days899Vattentät regnjacka med reflexdet

Jack Wolfskin Skor

Förutom kläder och ryggsäckar erbjuder Jack Wolfskin också ett brett utbud av skor för utomhusaktiviteter. Deras skor är utformade för att ge komfort, grepp och hållbarhet. Här är några populära Jack Wolfskin skor:

ModellPris (SEK)Kommentar
Jack Wolfskin Vojo Hike1099Vandringsskor med bra grepp och stabilitet.
Jack Wolfskin MTN Attack 71299Allsidiga och tåliga vandringsskor.
Jack Wolfskin Seven Wonders999Lätta och bekväma skor för vardagsbruk och lätta vandringar.

Jack Wolfskin Accessoarer

För att komplettera din utrustning erbjuder Jack Wolfskin också ett utbud av accessoarer som mössor, handskar, halsdukar och mer. Dessa accessoarer är designade för att hålla dig varm och skyddad under kalla och blåsiga förhållanden. Upptäck deras sortiment av praktiska och stilfulla accessoarer.

Sammanfattningsvis är Jack Wolfskin ett pålitligt varumärke inom utomhuskläder och utrustning som erbjuder högkvalitativa produkter för äventyr i naturen. Med deras jackor, ryggsäckar, kläder för barn, skor och accessoarer kan du vara väl förberedd och bekväm under dina utomhusäventyr. Utforska deras sortiment och upptäck varför Jack Wolfskin är ett populärt val bland friluftsentusiaster världen över.

Jack Wolfskin herr

Jack Wolfskin erbjuder ett brett utbud av herrkläder som är designade för att möta de specifika behoven hos män under deras utomhusaktiviteter. Här är några populära herrplagg från Jack Wolfskin:

ModellPris (SEK)Kommentar
Jack Wolfskin Texapore1999Vattentät och andningsbar jacka för allsidig användning.
Jack Wolfskin Exolight2599Lätt och packbar jacka med bra isolering för kalla förhållanden.
Jack Wolfskin Activate799Stretchiga och funktionella byxor för utomhusaktiviteter.
Jack Wolfskin Vojo Hike1099Hikingskor med bra grepp och stabilitet.

Jack Wolfskin dam

Jack Wolfskin erbjuder också ett brett utbud av damkläder som är designade för att passa kvinnor under deras äventyr i naturen. Här är några populära damplagg från Jack Wolfskin:

ModellPris (SEK)Kommentar
Jack Wolfskin Texapore1999Vattentät och andningsbar jacka för allsidig användning.
Jack Wolfskin Exolight2599Lätt och packbar jacka med bra isolering för kalla förhållanden.
Jack Wolfskin Activate799Stretchiga och funktionella byxor för utomhusaktiviteter.
Jack Wolfskin Vojo Hike1099Hikingskor med bra grepp och stabilitet.

Genom att erbjuda högkvalitativa och funktionella kläder för både herr och dam, kan Jack Wolfskin möta behoven hos alla äventyrare och naturälskare. Oavsett om det är vandring, klättring, camping eller andra utomhusaktiviteter, finns det kläder som är utformade för att ge komfort, skydd och rörelsefrihet.

Observera att priserna kan variera beroende på butik och tillgänglighet. Det är alltid bra att jämföra priser och läsa recensioner här på Fritidskläder24 innan du gör ett köp för att säkerställa att du hittar de bästa produkterna till bästa möjliga pris.

Rabatter och Erbjudanden

Jack Wolfskin erbjuder regelbundet rabatter och specialerbjudanden på sina produkter. Detta ger möjligheten att köpa deras utomhuskläder och utrustning till förmånliga priser. Håll utkik efter reor, kampanjer och säsongsbaserade rabatter för att spara pengar och få tillgång till pålitliga produkter för dina utomhusäventyr.

Outlet

Jack Wolfskin har en outlet-sektion där du kan hitta utvalda produkter till nedsatta priser. Det är ett bra ställe att leta efter prisvärda kläder och utrustning från Jack Wolfskin. Här kan du hitta föregående säsongers modeller eller produkter med mindre defekter till reducerade priser.

Nyhetsbrev: Genom att prenumerera på Jack Wolfskins nyhetsbrev kan du få regelbunden information om de senaste nyheterna, produktlanseringarna och specialerbjudandena från varumärket. Nyhetsbrevet ger dig också tips och råd för att förbättra dina utomhusupplevelser. Genom att anmäla dig till nyhetsbrevet kan du vara säker på att du inte missar några spännande erbjudanden eller nyheter från Jack Wolfskin.

Dessa förmåner, inklusive rabatter, outlet och nyhetsbrev, ger dig möjlighet att få tillgång till prisvärda produkter, upptäcka reducerade priser i outlet-sektionen och hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och erbjudandena från Jack Wolfskin. Besök Jack Wolfskins webbplats och registrera dig för deras nyhetsbrev för att dra nytta av dessa förmåner.