Haglöfs

Om Haglöfs

När man tänker på svenskt frilutsliv så kommer Haglöfs ofta upp som ett varumärke folk i allmänhet har god kännedom kring. De har varit en stark faktor inom fritidskläder ända sedan starten i Dalarna på 1910-talet. Märket har ett starkt fäste både bland proffs som klättrare och alpina guider men även hos de som bara njuter av natur så ofta de kan. Designmässigt sticker man ut med väldigt fina färgkombinationer och en ikonisk logga. Produkterna i sig har de senaste teknikerna och är väldigt funktionsdugliga.

Haglöfs har ikoniska produkter som jackor, ryggsäckar, tröjor, underställ, byxor och skor. Det är något som är väldigt bra med Haglöfs – nämligen att de täcker in hela området och kan agera one-stop-shop. Det ser ju väldigt snyggt och gör köpbeslutet enklare om man vet att alla ens friluftskläder kan komma från ett märke som har hög funktionalitet och god kvalitet när det kommer till tillverkning. Läs vidare här i artikeln om Haglöfs för att hitta rabatter, topplistor, outlet och omdömen. Det finns många fördelar med Haglöfs som förtjänar att uppmärksammas.  

Haglöfs rabatter (rabattkod 2022)

Det kan gå att hitta Haglöfs produkter på rabatt i deras egna webshop. Just nu finns det allt ifrån Haglöfs rygga, Haglöfs sovsäck och Haglöfs jacka till skor på rabatt. Har följt Haglöfs outlet under en lång tid och ofta handlat där. Tycker att det kan gå att hitta som bäst rabatter på Haglöfs sommarkläder under vintern och vice versa på sommaren.

Anledningen till varför de hamnar på rabatt brukar bara vara att kollektioner uppdateras och att man säkert vill göra sig av med lager innan man kommer med nya produkter.

Topplista – Haglöfs herr produkter

Haglöfs har säkert skapat 1000-tals herrprodukter vid det här laget och många har sina egna favoriter. Men baserat på de produkter som söks mest på och som därmed troligtvis säljs mest kommer här en toplista på Haglöfs mest populära herr fritidskläder.

1.   L.I.M ZT Mountain GTX Pro Jacket Men– 7000 SEK – jackan som har allt, klarar de hårdaste förhållandena i norden och är förstärkt. Har man någon gång provat den så byter man inte ut sin fjälljacka.

2.   Pile Hood fleece– 1500 SEK – stilren fleece som håller värmen galant.

3.   Puffy Mimic Hood– 2300 SEK- tål kyla riktigt väl och är lika snygg i skidbacken som när du går på stan.