Bergans of Norway

Om Bergans of Norway

Bergans of Norway är ett friluftsmärke från Norge som har blivit populärt i Sverige med sitt breda utbud av ryggsäckar, tält, sovsäckar, hike utrustning och t.o.m. kanoter. Man har som bolag funnits sedan 1908 och har alltså en lång historik i branschen. Fritidskläderna utmärker sig genom att vara slittåliga och stå pall för olika sorters väder. Som ni friluftsmänniskor säkert vet är det viktigt att kunna addera och ta bort olika lager och efter den principen jobbar Bergans of Norway när de tar fram sina kollektioner av fritidskläder. Häng med i den här artikeln för att hitta schyssta rabatter och topplistor på Bergans produkter.

Bergans of Norway rabatter (rabattkod 2022)

Nya medlemmar får hela 15 % i rabatt. Allt du behöver göra är att välja en produkt här och hämta koden på deras hemsida. Missa inte att aktivera rabatten i kassan innan köp. Som medlem i Bergans of Norway får du också schyssta kampanjer och access till VIP events. Det finns alltså stora fördelar att handla direkt på deras sida.

Topplista – Bergans of Norway herr produkter

Det kan vara svårt att göra en topplista när Bergans of Norway har ett så stabilt utbud men har utgått ifrån det jag och min partner testat personligen i nordiskt klimat. Här kommer vår topplista för herr. Bergans herr passar för dig som ska ut på skidor eller en vanlig vandringstur.

1.   Inner pure tights – 599 SEK – håller värmen i alla läger och andas fint

2.   Urban wool tee – 649 SEK – snygg t-shirt som andas ordentligt under sommarvandringen

3.   Senja Down Light Jacket med huva – 2799 SEK- riktigt varm jacka som dessutom är komprimerad och lätt – allt man vill få ut av en Bergan vinterjacka

Topplista – Bergans of Norway dam produkter

Som kvinna har Bergans of Norway många snygga produkter som håller passformen och ger det lilla extra i naturen. Som dam går det att hitta fritidskläder från Bergans till alla årstiderna och vad är snyggare än att bygga upp en uppsättning friluftskläder från just Bergans.

1.   Down lady parka – 599 SEK – Bergans dam vinterjacka i modell som är riktigt populär då den går ner låren.

2.   Inner light boxer – skön passform när man aktiverar sig i naturen

3.   Cecile wool top – tops om är bekväm vid varmare kläder och funkar i allt från klättring till löpning

Bergans of Norway outlet

Ett smart sätt att utöka sin kollektion vid begränsad budget är att använda Bergans of Norway outlet. Om det inte är nodvändigt att ha senaste nytt så går det att göra många fynd. De har en väldigt välfyllt outlet och en smart taktik kan vara att köpa vinterkläder på sommaren och sommarkläder på vintern. Då brukar det rent allmänt vara större chans att hitta rea på friluftskläder från bl.a. Bergans.

Bergans of Norway omdöme och recensioner

Bergans of Norway har bra omdömen raktigenom online och de finns även att köpa i online butiker som Outnorth. På de över 60 betygen vi hittat så håller de sig över fyra stjärnor vilket är helt klart över genomsnittet online. Detta med tanke på att inte alla nöjda kunder lämnar betyg i lika stor utsträckning som de som någon gång fått försenad leverans, fel vara eller dylikt som måste hända alla bolag förr eller senare. Bergans har väldigt många fina kommentarer online och vi ger de ett topp-omdöme inom friluftskläder-branschen.

Bergans of Norway returer

Bergan skickar med retursedel och återbetalar efter de mottagit varan. De har även haft förlängda returtider under jultid vilket är riktigt smart då många köper julklappar redan under Black Friday.

Fördelar Bergans of Norway

  • Bergans har bra betyg online
  • Lång erfarenhet inom branschen – branschexpertis
  • Kläder anpassade för vårt nordiska klimat
  • Stort produktsortiment – du kan köpa alla friluftskläder och friluftsutrustning av en tillverkare