Maya Delorez

Om Maya Delorez

Maya Delorez har en riktigt spännande bakgrund då entreprenören och hästtjejen Madelene Törnblom som 20-åring drog igång bolaget i familjens källare och började där tillverka ridprodukter. Nu har man vuxit till att omsätta över 100 miljoner och har ett team med ca 30 personer och kunder från över 70 länder.

De har haft en riktigt smart strategi med spridning av produkterna i sociala medier. Influencers och professionella inom häst-gemenskapen har visat deras produkter och gett kunderna en möjlighet att se hur de ser ut på riktigt innan köp. Vad är bättre än att köpa en produkt man ser experterna inom området redan använder? Och det är också ett gott betyg på kvaliteten på deras produkter när hästfolket väljer deras produkter framför andra. Häng med i artikeln så ska jag förklara vad som utmärker Maya Delorez produkter och ge både omdömen och lista på topp-produkter.

Vad kommer namnet på bolaget ifrån då? Jo det är faktiskt som så att Madelene var ute och surfade efter inspiration och läste om en kvinna som skulle döpa sitt framtida barn till det – och valde varumärket för att hedra denna online post. Riktigt roligt tycker vi och namnet känns väldigt internationellt.

Maya Delorez rabatter (rabattkod 2022)

När det gäller rabatter så är det positivt att Maya Delorez sköter försäljningen via sin hemsida. Då de säljer produkterna direkt behövs det inte att någon mellanhand ska ge rabatter utan det kan komma direkt från källan. Vårt tips är att signa upp på nyhetsbrevet de har då de regelbundet skickar ut erbjudanden och nyheter om nya kollektioner. Det finns ingen allmän rabattkod just nu utan nyttja deras reor som kommer ibland så som Xmas Deals paketet de kör med vid jul.

Topplista Maya Delorez produkter

Maya Delorez har ett stort utbud av ridkläder och ridprodukter men om vi ska välja en topplista utifrån deras bästsäljare så skulle vi säga att detta är de fem mest prisvärda produkterna just nu.

  1. Charlie Halfzip – 899 SEK -funktionell tröja med cool design – ser ut som något från de stora modehusen i Paris
  2. Ellie polo – 699 SEK- samma snygga text över bröstet och den stilrena loggan – figurnära polo
  3. Admira compression breeches- riktigt snygga tights som har extra skydd över vaden och subtild rutmönster över låret
  4. Hannah Teddy Jacket – 1299 SEK – varm och tålig fleece
  5. Addison performance breeches – precis som trean i listan här ovan riktigt snygga och med en smart ficka som håller mobilen på plats.

Maya Delorez omdöme

Maya Delorez verkar vara ett bolag som satsat på produkten först och sen låtit den spridas bland de som håller på med hästar. Att ha blivit ett 100-miljoners bolag utan att ha köpt annonser online säger ju något om kvaliteten och hur snygga deras produkter är. Man kan önska sig att fler bolag gjorde en sådan här tillväxtresa utan externt kapital för då måste man fokusera på kärnan av produkten istället för att som det i många fall kan bli – en hausse utan anledning.

Ser man till Maya Delorez betyg så har de nästan helt otroliga 4,8 av 5 med nästan 400 omdömen vilket är väldigt svårt att få då betyg online brukar komma mest från kunder som haft någon negativ upplevelse som förseningar eller dylikt.

Maya Delorez returer

Man har såklart 30 dagars öppet köp på Maya Delorez och de tar 49 sek i betalt för returen. Så tänk på att kolla igenom mått och storlekar ordentligt innan köp så du inte måste returnera i onödan. Men det är också en besparing att handla online och inte behöva uppsöka butik så i våra ögon är det inte hela världen att behöva skicka tillbaka något utan alla människor har en alternativkostnad på besparad tid.

Fördelar Maya Delorez

  • Höga betyg och omdömen online
  • Snygga ridkläder
  • Smarta lösningar, som fickor för mobilen
  • Branschkunskap