Arc’teryx

Arc’teryx – För de äventyrslystna friluftsentusiasterna

Arc’teryx är ett kanadensiskt företag som grundades år 1989 i North Vancouver, British Columbia. Företaget har blivit känt för sin innovativa design och tekniska expertis inom friluftskläder och utrustning. Namnet “Arc’teryx” kommer från Archaeopteryx Lithographica, en urtidsfågel som anses vara en länk mellan dinosaurierna och moderna fåglar, vilket symboliserar företagets strävan efter att vara banbrytande och evolutionär inom outdoorindustrin.

Arc’teryx har alltid satt kvalitet och prestanda i främsta rummet. Genom att använda de senaste materialen och teknikerna har de blivit kända för att tillverka produkter som är extremt hållbara och funktionella. Företaget har en dedikerad forsknings- och utvecklingsavdelning där de kontinuerligt utforskar och testar nya material och designkoncept för att förbättra sina produkter.

En av Arc’teryx mest revolutionerande innovationer kom år 1998 med lanseringen av deras patenterade WaterTight-zippar. Denna vattentäta dragkedjeteknik revolutionerade skalplaggens prestanda genom att förhindra inträngning av vatten och samtidigt bibehålla en hög grad av rörelsefrihet. Sedan dess har Arc’teryx fortsatt att introducera banbrytande teknologier och designlösningar, såsom deras unika thermoformeda huvor och anatomiskt skurna mönster, som har satt nya standarder inom branschen.

Arc’teryx strävar också efter att vara ett ansvarstagande företag när det kommer till miljö och hållbarhet. De arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan genom att använda återvunna material, utföra hållbarhetsbedömningar och stödja projekt och organisationer som främjar bevarandet av vildmark och utomhusmiljöer.

Idag är Arc’teryx en erkänd ledare inom outdoorindustrin och deras produkter används av äventyrsentusiaster över hela världen. Med sin kompromisslösa inställning till kvalitet, innovation och prestanda fortsätter Arc’teryx att vara en favorit bland dem som söker utrustning som klarar de tuffaste förhållandena i naturen.

Jackor – Skydd och prestanda för alla förhållanden

Arc’teryx erbjuder ett brett utbud av jackor som kombinerar skydd och prestanda. Här är några av deras populära jackmodeller:

ProduktBeskrivning
Alpha SV JacketHelt vattentät och vindtät skaljacka för extrema förhållanden.
Atom LT JacketLättviktig och isolerande jacka med bra andningsförmåga.
Beta AR JacketAllround-skaljacka som skyddar mot vind och regn.
Cerium LT HoodyVärmande dunjacka med låg vikt och komprimerbar design.
Proton LT JacketMångsidig och luftgenomsläpplig isoleringsjacka.

Byxor – För rörelsefrihet och hållbarhet

Arc’teryx tillhandahåller även byxor som är konstruerade för rörelsefrihet och hållbarhet i olika terränger. Här är några av deras populära byxmodeller:

ProduktBeskrivning
Gamma AR PantsMångsidiga och slitstarka softshellbyxor.
Zeta LT PantsLätta och vattentäta byxor för vandring och regniga förhållanden.
Sigma FL PantsLätta och luftgenomsläppliga klätterbyxor.
Sabre LT PantsSkidbyxor som erbjuder skydd och rörelsefrihet i backen.
Palisade PantsTekniska och stryktåliga byxor för vandring och klättring.

Arc’teryx erbjuder även andra produkter som fleecejackor, mellanlagersplagg, ryggsäckar och skor som är utformade för att möta de höga krav som friluftsliv och äventyr kan innebära. Med deras tekniska expertis och fokus på prestanda och kvalitet är Arc’teryx ett varumärke som inspirerar och hjälper friluftsentusiaster att utforska naturen på ett säkert och bekvämt sätt.

Arc’teryx för Herr

Arc’teryx erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa och tekniska friluftskläder och utrustning för män. Deras herrkollektion är utformad för att möta de specifika behoven hos manliga äventyrare. Här är några exempel på Arc’teryx populära produkter för herr:

 • Alpha SV Jacket: En skaljacka i högsta kvalitet som är vattentät, vindtät och hållbar för extrema förhållanden.
 • Atom LT Hoody: En lättviktig och isolerande jacka med bra andningsförmåga, perfekt för lager-på-lager-system.
 • Gamma MX Pants: Slitstarka och rörelsevänliga softshellbyxor som ger skydd och komfort vid olika utomhusaktiviteter.
 • Konseal FL Approach Shoes: Högpresterande approachskor med bra grepp och stabilitet för klättring och teknisk terräng.

Arc’teryx för Dam

Arc’teryx erbjuder också ett omfattande sortiment av friluftskläder och utrustning för kvinnor. Deras damkollektion kombinerar prestanda och stil för att möta behoven hos kvinnliga äventyrare. Här är några exempel på Arc’teryx populära produkter för dam:

 • Beta AR Jacket: En allround-skaljacka som ger skydd mot vind och regn under olika utomhusaktiviteter.
 • Atom LT Hoody: En lättviktig och isolerande jacka med bra andningsförmåga, perfekt för lager-på-lager-system.
 • Gamma LT Pants: Mångsidiga softshellbyxor som erbjuder rörelsefrihet och skydd mot elementen.
 • Acrux SL Approach Shoes: Lätta och slitstarka approachskor som är perfekta för teknisk terräng och klättring.

Arc’teryx för Barn:

Arc’teryx har också ett urval av friluftskläder och utrustning för barn, vilket gör att även de yngsta äventyrarna kan upptäcka och njuta av naturen. Deras barnkollektion är utformad med tanke på rörelsefrihet, komfort och hållbarhet. Här är några exempel på Arc’teryx populära produkter för barn:

 • Atom LT Jacket (Unisex): En isolerande jacka som ger värme och komfort under utomhusaktiviteter.
 • Gamma LT Pants (Unisex): Mångsidiga och slitstarka byxor som tål lek och äventyr.
 • Delta Hoody (Unisex): En bekväm och mångsidig mellanlagershoodie som ger extra värme.

Arc’teryx rabatter och outlet

Arc’teryx erbjuder olika möjligheter för sina kunder att dra nytta av rabatter och ta del av förmånliga erbjudanden. Här är några sätt där man kan hitta deals och rabatter hos Arc’teryx:

 1. Nyhetsbrev: Genom att prenumerera på Arc’teryx nyhetsbrev kan du få tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter. Genom att vara en del av deras e-postlista kan du hålla dig uppdaterad om deras senaste kollektioner, kampanjer och specialerbjudanden.
 2. Outlet: Arc’teryx har en outlet-sektion på sin webbplats där du kan hitta produkter till nedsatta priser. Outlet-sektionen erbjuder ofta föregående säsongers kläder och utrustning till rabatterade priser, vilket ger möjlighet att göra bra affärer.
 3. Säsongsrabatter: Under övergången mellan säsonger eller i slutet av säsongen kan Arc’teryx erbjuda rabatter på utvalda produkter. Detta ger kunderna möjlighet att köpa kläder och utrustning till nedsatta priser när en ny säsong närmar sig eller när en säsong går mot sitt slut.
 4. Medlemskap i program: Arc’teryx kan erbjuda speciella förmåner och rabatter till medlemmar i deras lojalitetsprogram eller kundklubb. Genom att ansluta dig till dessa program kan du dra nytta av exklusiva erbjudanden och belöningar som är specifikt utformade för lojala kunder.

Det är viktigt att notera att rabatter och erbjudanden kan variera över tid och mellan olika regioner och butiker. Det rekommenderas att hålla sig uppdaterad genom att besöka Arc’teryx officiella webbplats och följa deras sociala medier för att ta del av de senaste rabatterbjudandena och kampanjerna.