Helly Hanssen

Helly Hansen – Fritidskläder24.se

Om Helly Hansen

Helly Hansen är ett världsberömt norskt varumärke för friluftskläder och utrustning. Företaget grundades år 1877 i Norge och har sedan dess varit en pionjär inom utvecklingen av tekniska plagg för utomhusaktiviteter. Helly Hansen har en lång historia av att erbjuda högkvalitativa produkter som är både funktionella och snygga. Helly Hanssen är kända både inom skidor, segling och outdoor generellt. Ofta är märket tydligt och signalerar kvalitet och lyx vilket produkterna lever upp till. Ett Helly Hanssen plagg är något som alla borde ha i garderoben. Läs vidare här och upptäck vad vi tycker är deras bästa produkter 2023.

Helly Hansen rabatter (rabattkod 2023)

Helly Hansen erbjuder ofta bra rabatter på sina produkter, både på deras hemsida och i butiker. Du kan hitta aktuella rabattkoder på deras hemsida eller genom att prenumerera på deras nyhetsbrev.

Top 5 bästa Helly Hansen herrprodukter

 1. Helly Hansen Jacka Herr – en vattentät och vindtät jacka som håller dig varm och torr under de mest extrema väderförhållandena.
 2. Helly Hansen Workwear – hållbara och slitstarka arbetskläder för den aktiva mannen.
 3. Helly Hansen Skidjacka – en varm och mångsidig skidjacka som skyddar dig från vädrets element.
 4. Helly Hansen Skor – robusta och bekväma skor för alla utomhusaktiviteter.
 5. Helly Hansen Fleece – mjuk och varm fleece som håller dig varm under kalla vinterdagar.

Top 5 bästa Helly Hansen damprodukter

 1. Helly Hansen Jacka Dam – en stilren och funktionell jacka som passar perfekt för alla utomhusaktiviteter.
 2. Helly Hansen Skidjacka – en varm och vattentät skidjacka som skyddar dig från vädrets element.
 3. Helly Hansen Fleece – en mjuk och bekväm fleece som håller dig varm under kalla vinterdagar.
 4. Helly Hansen Workwear – hållbara och stilfulla arbetskläder för den aktiva kvinnan.
 5. Helly Hansen Jacka Dam – en vattentät och vindtät jacka som håller dig varm och torr under de mest extrema väderförhållandena.

Helly Hansen omdöme

Helly Hansen har generellt ett mycket positivt omdöme online. Många konsumenter uppskattar den höga kvaliteten på produkterna och den avancerade teknologin som används. Företaget har också ett starkt rykte för att erbjuda produkter som går hem hos de med höga krav på kvalitet. Just svenska betyg hittar vi inte så mycket men butiken på Hamngatan har i alla fall över 10 betyg, samtliga med fem stjärnor.

Vad är fördelarna med Helly Hansen?

Helly Hansen är ett välkänt varumärke med en lång historia inom friluftsliv och vattensport. Fördelarna med att välja Helly Hansen inkluderar:

 1. Hög kvalitet: Helly Hansen är kända för deras höga kvalitet på sina produkter och har en lång erfarenhet av att utveckla kläder för de mest extrema väderförhållandena.
 2. Pålitligt skydd: Märkets produkter är utvecklade för att skydda användaren från väder som regn, snö och kyla, så du kan känna dig säker när du är ute i naturen.
 3. Funktionella detaljer: Helly Hansen har många olika produkter med praktiska detaljer som t ex fickor, dragkedjor och justeringsmöjligheter, för att förbättra användarupplevelsen.
 4. Stilfull design: Märkets produkter har en modern och stilfull design, så du kan se bra ut samtidigt som du är skyddad från vädret.
 5. En bred produktlinje: Helly Hansen har en bred produktlinje som inkluderar allt från jackor, fleece, skor och arbetskläder till skidjackor och regnkläder. Du hittar garanterat en produkt som passar dina behov

Vanliga frågor och svar – Helly Hansen

 1. Är Helly Hansen svenskt? Nej, Helly Hansen är inte svenskt.
 2. Vilket land kommer Helly Hansen ifrån? Helly Hansen är från Norge.
 3. Vem äger Helly Hansen? Helly Hansen ägs av det norska klädföretaget HH Invest AS.
 4. Var kan jag köpa Helly Hansen? Helly Hansen kan köpas på många sportaffärer och online butiker som har fokus på friluftskläder och utrustning. Du kan också besöka deras egna butiker i vissa städer.